هزینه جراحی لثه

هزینه جراحی لثه

با مراقبت های معمول مانند مسواک زدن ، نخ دندان کشیدن و همچنین مراجعه منظم به دندانپزشک ، می توان سلامت دندان ها را حفظ کرد. با مراجعات منظم و با برنامه به دندانپزشک ، بسیاری از بیماری ها و مشکلات در مراحل ابتدایی تشخیص داده شده و درمان آغاز می شود.

از جمله بیماری های مربوط به بهداشت دهان و دندان ، بیماری لثه می باشد که لثه ها را به عنوان بخش مهمی از ساختار دهان و دندان درگیر می کند.

وقتی به مدت طولانی ملاقات با دندانپزشک نداشته باشیم ، این احتمال وجود دارد که بیماری لثه که تشخیص داده نشده است در دهان گسترش یابد و به لثه ها آسیب رسانده و آنها را آلوده کند. در این شرایط نیاز به جراحی لثه می باشد.

هزینه جراحی لثه

هزینه جراحی لثه

در سال 1399

نوع هزینه
افزایش طول تاج دندان 700 تا 800 هزار تومان
جراحی زیبایی لیفت لثه 3 تا 3 3 میلیون تومان
جراحی زیبایی لیفت لثه 5تا5 4 میلیون تومان
جراحی فلپ لثه 1/4 یک و نیم میلیون تومان
جراحی پیوند لثه یک و نیم میلیون تومان
جرم گیری دندان 600هزار تومان

 

دلایل جراحی لثه چیست؟

نوع خفیف از بیماری لثه که التهاب لثه خوانده می شود ، توسط دندانپزشک درمان می شود.بیماری پریودنتیت که نوع پیشرفته از التهاب لثه می باشد و در آن التهاب به بافت و استخوان می رسد .

یک شاخه از تخصص های مختلف در دندان پزشکی ، پریودنتیست نام دارد که تخصص درمان بیماری های لثه را دارند.در جراحی لثه یا جراحی پریودنتال باعث رشد مجدد بافت و استخوان های آسیب دیده می شود و از تخریب و ریزش دندان پیشگیری می کند.

در کنار این در جراحی لثه شکاف های بین لثه و دندان کاهش خواهد یافت و استخوان فک دوباره فرم داده می شود تا رشد باکتری ها متوقف شود.

هزینه جراحی لثه

انواع جراحی لثه

در تعیین اینکه کدام نوع از جراحی لثه برای بیمار لازم است ، میزان پیشرفت بیماری لثه و آسیب های وارده موثر هستند.

جراحی فلپ لثه(Gingival Flap Surgery)

در این روش لثه ها جهت تمیز کردن و رفع التهاب از دندان ها جدا شده و سپس دوباره به اطراف دندان بخیه زده می شوند.ممکن است در زمان جراحی نیاز به تغییر شکل استخوان باشد.

لیفت لثه (Gingivectomy)

در این نوع بافت و قسمت های اضافی در لثه که بیش از حد رشد کرده اند برداشته می شوند.این کار باعث بهبود زیبایی و آسان شدن مراقبت های بهداشتی دندان خواهد شد.

ترمیم لثه (Gingivoplasty)

در این نوع از جراحی برای افزایش زیبایی  به بافت لثه دوباره شکل داده می شود و ممکن است با روش پیوند لثه ترکیب شود.

پیوند لثه(Gum Graft)

بافت از سقف دندان برداشته شده و به قسمت هایی از دوطرف دندان پیوند زده می شود که در اثر عقب رفتن لثه در معرض دید قرار گرفته است.باعث تقویت خط لثه و کاهش حساسیت دندان ها می گردد.

بازسازی لثه (Gum Regeneration)

بافت لثه دوباره فرم داده شده و باکتری ها از بین می روند.ممکن است جراح دندانپزشک پروتئین ، غشا و یا استخوان را برای کمک به بازسازی و ترمیم بافت های لثه به اطراف دندان ها وارد نماید.

هزینه جراحی لثه
هزینه جراحی لثه

مطالب مرتبط

جراحی لثه و قیمت مراحل + عکس

معرفی بهترین دندانپزشک برای جراحی لثه در تهران

جراحی لثه ؛ در چه موقعی به جراحی لثه نیاز هست؟

جراحی لثه چگونه انجام می شود؟

در اغلب جراحی های لثه ، دندانپزشک بعد از تمیز کردن کامل دندان ها ، با استفاده از بی حسی موضعی ، محل مورد نظر را بی حس می کند.گاهی احتمال دارد  بیهوشی عمومی لازم باشد.

اگر در زیر لثه ها نیاز به یک پاکسازی عمیق باشد ، دندانپزشک در امتداد خط لثه برش های کوچکی ایجاد می کند و با جدا کردن لثه از دندان ها ، این قسمت ها را به طور عمیق تمیز می کند تا هر گونه پلاک ، جرم یا بافت های آلوده از بین برود.

بعد از انجام روش های خاصی ، دندانپزشک لثه ها را در جای خودشان با استفاده از بخیه می بندد.

مدت زمان بهبودی بعد از جراحی لثه

نوع عمل در تعیین مدت زمان بهبودی مهم است ولی اغلب این زمان بین یک تا دو هفته می باشد.در طول این مدت برای تمیز کردن دهان و پیشگیری از عفونت ، لازم است از دهان شویه های ضدعفونی کننده استفاده شود.

در چند روز ابتدایی بعد از جراحی لثه باید از غذاهای نرم استفاده کرد و فعالیت های شدید بدنی و ورزش نداشت.مصرف سیگار در طول مدت بهبودی به هیچ وجه توصیه نمی شود.

جراحی لثه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *