ایمپلنت یا بریج دندان چیست؟

ایمپلنت دندانپزشکی

 

اگر دندان خود را از دست داده اید ، دندانپزشک شما می تواند شکاف ها و فاصله ی دندان ها در لبخند شما را با ایمپلنت های دندانپزشکی رفع کند – یا از بین ببرد. یک ایمپلنت دندانی  یک دندان مصنوعی  است (به اصطلاح پونتیک گفته می شود) که توسط دندان های مجاوردر هر دو طرف شکاف در محل نگهداری می شود.

 بهترین دکتر ایمپلنت غرب تهران کیست؟

ایمپلنت دندانپزشکی ، بریج دندان

اگرچه می توان از مواد مختلفی از قبیل طلا استفاده کرد ، اما به طور معمول از پورسیلن (جنس چینی) گرفته تا ترکیب زیبایی با دندانهای طبیعی شما ساخته می شوند.

انواع بریج دندانپزشکی

چهار نوع بریج اصلی وجود دارد:

سنتی

 کناف

مریلند

کاشت ایمپلنت

بریج دندان

بریج دندانپزشکی سنتی

یک بریج دندانپزشکی سنتی شامل دندان یا دندانهای مصنوعی است که توسط تاج های دندانی که بر روی هر یک از دندانهای مجاور چسبانده  شده اند ، در محل نگهداری می شوند. بریج سنتی مشهورترین نوع بریج دندانپزشکی است و در صورت داشتن دندانهای طبیعی در هر دو طرف شکاف ایجاد شده توسط دندان از دست رفته  این روش می تواند مورد استفاده قرار گیرد

ایمپلنت دندان

بریج دندانپزشکی پایه (Cantilever)

اگرچه شبیه به یک بریج سنتی است ، پونتیک یا دندان مصنوعی  موجود در یک بریج دندانپزشکی پایه  توسط یک تاج دندانی که فقط به یک دندان مجاور چسبانده شده است در محل نگهداری می شود. برای این روش ، شما فقط به یک دندان طبیعی در کنار شکاف دندان از دست رفته نیاز دارید.

بریج دندانپزشکی مریلند

مشابه بریج سنتی ، بریج های دندانپزشکی مریلند از دو دندان طبیعی مجاور استفاده می کنند ، یکی در هر طرف شکاف ایجاد شده با دندان از دست رفته ، با این حال ، در حالی که یک بریج سنتی از تاج های دندانی روی دندان های کناری استفاده می کند ، این روش از چارچوبی از فلز یا چینی استفاده می کند که به پشت دندانهای مجاور وصل شده است.

مانند یک بریج سنتی ، از یک بریج مریلند فقط وقتی می توانید استفاده کنید که دندان طبیعی در هر طرف شکاف ایجاد شده توسط دندان یا دندان های از دست رفته وجود داشته باشد.

بریج دندانپزشکی پشتیبانی شده با ایمپلنت

همانطور که از این نام پیداست ، این روش از کاشت  دندان بر خلاف تاج دندان  یا چارچوب استفاده می کند. به طور معمول ، برای ایمپلنت   محل هر دندان از دست رفته مورد جراحی قرار می گیرد ، و این ایمپلنت ها بریج دندانی را در موقعیت نگه می دارند. اگر ایمپلنت برای  دندان از دست رفته امکان پذیر نباشد ، ممکن است بریج دارای دندان مصنوعی باشد که بین دو تاج پشتیبانی شده از ایمپلنت معلق است.با توجه به قوی ترین و پایدارترین سیستم ، یک بریج  تحت پشتیبانی ایمپلنت معمولاً نیاز به دو عمل جراحی دارد:

یکی برای قرار دادن ایمپلنت ها در استخوان فک

یک عمل جراحی دوم برای قرار دادن بریج که ممکن است  چند ماه  طول بکشد تا کامل شود.

اگر دندان خود را از دست داده اید و نیاز به درمان بریج دندان و ایمپلنت دارید به کلینیک دندانپزشکی در مراجعه کنید ، در این کلینیک ها خدمات تخصصی و زیبایی دندانپزشکی با کادری مجرب به شما همشهریان عزیز ارائه می گردد.


برترین خدمات دندان پزشکی در تهران

انجام انواع خدمات دندان پزشکی از جمله ایمپلنت دندان

شما اگر کسی هستید که به سلامت دهان و دندان های خود اهمیت می دهد با دقت این مطالب را بخوانید.

پوسیدگی دندان یکی از شایع ترین مشکلات دندان می باشد که باعث خرابی دندان ها شده و ناراحتی ایجاد می کند.

گاه پوسیدگی از سطح دندان به ریشه دندان می رسد همین ، کار دندان را می سازد.

برای درمان خرابی دندان بهترین راه حل کشیدن دندان می و کاشت دندان جایگزین می باشد.

ایمپلنت:

ایمپلنت یا کاشت دندان همان روش درمان بیماری های دندان می باشد.

اگر دندان شما شکسته شده باشد ، اگر دندان دچار پوسیدگی عمقی شده باشد و …. می تواند از آن قالب گرفت و به کمک یک پیچ که در استخوان فک کاشته می شود به راحتی دندان ساخته شده جایگذاری کرد.

 

ایمپلنت دندان

چرا ایمپلنت بهترین راهکار است؟

اگر دندان خالی شده باشد و جویدن و خوردن غذا سخت شده باشد بسیار ناراحت کننده است . چه بسا پاکسازی دندان بسیار سخت خواهد بود .و دندان های اطراف در صورت نبود دندان کج شده و از نظم خارج می شوند.

همچنین پوسیدگی دندان های اطراف ، عفونت های ریشه دندان و لثه همگی از نبودن دندان می باشد . یکی از بهترین نکات در ایمپلنت این است که ایمپلنت نیازی به جراحی ندارد و حتی به بیهوشی هم نیازی نیست در موارد بسیار نادر به تشخیص پزشک بیهوشی انجام می شود.

بطور کلی بهترین روش درمان برای دندان از دست رفته ایمپلنت می باشد.

درمان پوسیدگی دندان

مراحل ایمپلنت دندان چیست؟

قبل از هر چیز مشاوره با پزشک انجام می گیرد و بعد از آن عکس برداری از دندان ها انجام می شود و بعد از قالب گیری دندان خراب را کشیده و استخوان آن ناحیه را سوراخ می کنند و پیچ مخصوص را در آن قرار می دهند و بعد از آن دندان ساخته شده را به پیچ متصل می کنند.

مشکلات بعد از ایمپلنت چیست؟

لق زدن پیچ و شل شدن آن که بر اثر بی دقتی پزشک ممکن است به خوبی جایگذاری نشده باشد و پیچ ایمپلنت در آن شل شود.

دندان ساخته شده به خوبی به پیچ متصل نشود و لق بزند و باعث ناراحتی شما شود.

خوردن برخی از مواد غذایی برای دندان کاشته شده مناسب نمی باشد برای مثال جویدن مواد سخت به مرور باعث شل شدن پیچ یا دندان می شود.

انواع ایمپلنت :

ایمپلنت  کاشته شده در داخل استخوان فک:رایج ترین نوع ایمپلنت می باشد فک اگر سالم باشد و مشکلی از لحاظ جای اتصال پیچ نداشته باشد به راحتی ایمپلنت انجام می گیرد.

ایمپلنت های زایگوماتیک: وقتی که استخوان فک بالا تحلیل رفته و امکان اتصال پیچ و جایگذاری پیچ در استخوان وجود ندارد از این روش استفاده می شود در واقع به استخوان گونه متصل می شود.

ایمپلنت های ساب پریوستیال : زمانی که استخوان فک پایین بطور شدید تحلیل رفته باشد از این نوع ایمپلنت استفاده می شود سازه ای زیر فک گذاشته و یک لایه پروتز هم روی آن سوار می شود و سپس پیچ را به آن متصل می کنند.

مطالب مرتبط:

بریج دندان چیست

 

منبع:https://www.healthline.com/health/dental-bridge#cost

ایمپلنت و کاشت دندان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *